AUDIOVISUEEL

Uw evenement komt het beste tot zijn recht als ook de techniek voor u werkt. Pathé heeft alle faciliteiten, techniek en expertise in huis om uw bijeenkomst tot een succes te maken. We bieden excellent beeld en geluid voor elke gelegenheid. Van congres tot groots feest in alle Pathé theaters. Van presentaties in filmkwaliteit tot live streaming. Ook verzorgen we filmvoorstellingen op externe locaties, de Pathé buitenbios.

PRESENTATIES IN FILMKWALITEIT

Vertoon uw presentatie op ons grote doek. Met onze digitale projectoren wordt uw presentatie en bedrijfsfilm in topkwaliteit weergegeven. Plug & play is hierin ons motto. Een (powerpoint-)presentatie in 16:9 volstaat al om groots uw boodschap over te brengen.

LIVE STREAMING

Live streaming zorgt ervoor dat presentaties in meerdere zalen of tussen meerdere Pathé theaters tegelijkertijd vertoond kunnen worden. Via een satellietverbinding kunnen we tevens sprekers vanuit de hele wereld voor u op het scherm vertonen.

AUDIOVISUELE ONDERSTEUNING

Met een groot assortiment aan audiovisuele middelen kunnen wij u op alle vlakken voorzien. Alle Pathé theaters beschikken over uitstekende en snelle internetmogelijkheden en Wifi. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

LED SCHERMEN

In veel Pathé theaters hebben we verspreid in de foyers LED schermen die op verzoek gebruikt kunnen worden voor het tonen van bedrijfslogo’s of filmpjes tijdens evenementen. We adviseren u graag over de mogelijkheden.