EVENEMENTEN

Pathé wil u graag ontzorgen in de uitvoering van uw zakelijk evenement. U kunt denken aan technische ondersteuning, horeca, aankleding en parkeren. Omdat Pathé veel ervaring heeft met verschillende opdrachtgevers en zakelijke evenementen, hebben wij unieke arrangementen ontwikkeld. Laat u inspireren zodat wij ook voor u een passend evenement kunnen organiseren.
CineMec Ede
Cinemec ExpoTheater
Kinderfilmarrangement (2)

Congres

De ligging van onze locaties maakt Pathé ideaal voor zowel regionale als landelijke congressen. Met meerdere zalen per locatie, variërend van kleine tot grote zalen is er voor u alle ruimte om een inspirerend en groots of juist intiem congres te organiseren.

Beurs

Met diverse ruime foyers op alle locaties heeft u veel beursoppervlakte tot uw beschikking. U kunt gebruik maken van één grote ruimte of meerdere foyers als beursruimte inrichten.

Relatiedag

Door onze diversiteit aan ruimte kunt u bij Pathé relatiedagen van kleine en grote omvang organiseren. Dankzij onze ervaring kunnen wij u adviseren over klantendagen, kick-offs, productpresentaties, leveranciersdagen en prijsuitreikingen.

Bedrijfsfeest

Een bijzondere locatie, goede techniek en horeca dat perfect aansluit bij uw bedrijfsfeest. Dankzij de multifunctionaliteit en hoeveelheid aan ruimte kunnen we zalen voor u omtoveren tot een grote feestzaal.

Filmevenement

Pathé heeft alle mogelijkheden in huis voor een geslaagd filmevenement. Verwelkom uw gasten als sterren over de rode loper, hang posters van uw bedrijf in onze foyers en start een passende film na uw bedrijfspresentatie. We kunnen de rode loper ook aanpassen in uw bedrijfskleur en uw lunch, hapjes en diner afstemmen op uw filmkeuze.

Receptie en borrel

Pathé weet van elke gelegenheid een geslaagd feest te maken! Vanaf 50 personen kunt u bij ons terecht voor receptie of (netwerk)borrel. In onze verschillende foyers met een warme en levendige sfeer, is het mogelijk om voor elke groep een gezellige ruimte te creëren.

Colleges

Weet u dat onze locaties ook prima geschikt zijn om (hoor) colleges te geven aan studenten? In onze zalen van diverse groottes heeft iedereen uitstekend zicht op het scherm en op de docent. Indien gewenst kunnen wij voor u ook opnames verzorgen van de colleges.