EVENEMENTEN

Steeds meer organisaties ontdekken Pathé als dé eventlocatie. Van congres tot bedrijfsborrel en van relatiedag tot beurs.

Ieder Pathé theater heeft zijn eigen stijl. Van klassiek tot hyper modern. Wat alle locaties gemeenschappelijk hebben is de persoonlijke zorg, het perfecte beeld & geluid en excellente catering.

VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

Er zijn zeer veel verschillende events mogelijk in de Pathé theaters. Van klein tot groot. U kunt zelfs via Live streaming in meerdere theaters tegelijkertijd uw presentatie laten zien.

CONGRESSEN

De ligging van onze locaties maakt Pathé ideaal voor zowel regionale als landelijke congressen. Met meerdere zalen, foyers en meetingrooms per locatie, variërend van kleine tot grote zalen is er voor u alle ruimte om een inspirerend en groots of juist intiem congres te organiseren.

BEURS

Met diverse ruime foyers op verschillende locaties heeft u veel beursoppervlakte tot uw beschikking. U kunt gebruik maken van één grote ruimte of meerdere foyers als beursruimte inrichten.

RELATIEDAG

Door onze diversiteit aan ruimte kunt u bij Pathé relatiedagen van kleine en grote omvang organiseren. Dankzij onze ervaring kunnen wij u adviseren over klantendagen, kick-offs, productpresentaties, leveranciersdagen en prijsuitreikingen.

RECEPTIE EN BORREL

Wist u dat Pathé over sfeervolle business lounges en VIP bars beschikt voor uw borrels en recepties? Vanaf 50 personen kunt u bij ons terecht.

COLLEGES

Weet u dat onze locaties ook prima geschikt zijn om (hoor) colleges te geven aan studenten? In onze zalen van diverse groottes heeft iedereen uitstekend zicht op het scherm en op de docent. Indien gewenst kunnen wij voor u ook opnames verzorgen van de colleges.

BUITENBIOS

Een filmevent op een buitenlocatie is mogelijk met de Pathé Buitenbios. Alle techniek, materialen en know how hebben we in huis om een geslaagd filmevent te organiseren in de open lucht.