Film Arrangement

FILM ARRANGEMENT

Samen met collega’s of relaties genieten van een film naar keuze. Absoluut een aanrader!

Het Pathé Film Arrangement biedt vele mogelijkheden om samen met collega’s of relaties van een film te genieten. Wat te denken van een filmzaal exclusief voor uw gasten? Samen een reguliere film bekijken of deze maximaal beleven in IMAX, 4DX, of Dolby Cinema? Het is allemaal mogelijk. U kunt uw filmbezoek compleet maken met een borrel of diner. Natuurlijk verzorgen wij alles tot in de puntjes.

Er zijn verschillende Film Arrangementen:

STANDAARD ARRANGEMENT

Geniet samen met collega’s van een film naar keuze.

POPCORN ARRANGEMENT

Maak de filmbeleving compleet met het popcorn arrangement. Iedereen ontvangt een popcorn (zout of zoet) met daarbij een petfles (0,5L) frisdrank naar keuze.

BORREL ARRANGEMENT

Geniet samen voor of na de film van een drankje met hapje in de foyer.

VIP ARRANGEMENT

Verwelkom uw gasten als sterren over de rode loper. Uw bedrijfslogo zichtbaar in uw foyer. De catering voor en na de film kan worden afgestemd naar uw wensen.

ROOFTOP ARRANGEMENT

Uniek is de mogelijkheid om op het luxe dakterras van Utrecht Leidsche Rijn een film arrangement te boeken. Dit bijzondere arrangement is vanaf het voorjaar weer mogelijk.

Pathé Film Arrangementen zijn mogelijk voor groepen vanaf 25 personen en te reserveren vanaf 16,00 euro per persoon (excl. BTW). Vraag gerust naar de verschillende mogelijkheden.

INFORMATIE EN RESERVERINGEN

Het team van Pathé Business verzorgt alle informatie en reserveringen. We denken graag met u mee en heten u van harte welkom!

T: 020-5751880
E: 
events@pathe.nl