Film Arrangement

FILM ARRANGEMENT

Samen met collega’s of relaties genieten van een film naar keuze. Absoluut een aanrader! 

 

Het Pathé Film Arrangement biedt vele mogelijkheden om samen met collega’s of relaties van een film te genieten. Wat te denken van een filmzaal exclusief voor uw gasten? Samen een reguliere film bekijken of deze maximaal beleven in IMAX, 4DX, of Dolby Cinema? Het is allemaal mogelijk. U kunt uw filmbezoek compleet maken met een borrel of diner. Natuurlijk verzorgen wij alles tot in de puntjes.

 

Er zijn verschillende Film Arrangementen:

  • Popcorn arrangement 
    Maak de filmbeleving compleet met het popcorn arrangement. Iedereen ontvangt een popcorn (zout of zoet) met daarbij een petfles (0,5L) frisdrank naar keuze.

  • Borrel arrangement 
    Geniet samen voor of na de film van een drankje met hapje in de foyer.  

  • VIP arrangement

    Verwelkom uw gasten als sterren over de rode loper. Uw bedrijfslogo zichtbaar in uw foyer. De catering voor en na de film kan worden afgestemd naar uw wensen.

Het Film Arrangement is mogelijk in alle Pathé theaters in Nederland.

Pathé Film Arrangementen zijn mogelijk voor groepen vanaf 25 personen en te reserveren vanaf 15,50 EUR per persoon (excl. BTW). Vraag gerust naar de verschillende mogelijkheden.

 

Informatie en reserveringen

Het team van Pathé Business verzorgt alle informatie en reserveringen. We denken graag met u mee en heten u van harte welkom!

T: 020-5751880
E: 
events@pathe.nl