Over Pathé Business

Pathé bestaat al ruim 100 jaar en is het grootste bioscoopbedrijf van Europa. In Nederland hebben wij 25 bioscopen in 18 steden, met meer dan 165 zalen en ruim 35.500 stoelen. 
Pathé Business is het team binnen Pathé dat zich richt op de zakelijke markt. Onze state-of-the-art bioscopen en onze jarenlange ervaring met het organiseren van bijzondere en spraakmakende evenementen garanderen u een succesvol en perfect op maat geproduceerde bijeenkomst, of het nu een filmevenement is, een grootschalige productintroductie of alles wat daar maar tussen zit. 

Hier vindt u een overzicht van onze producten en diensten. Laat u inspireren!

Besloten voorstelling

Een intieme filmavond voor uw klanten of een informele filmmiddag voor uw medewerkers en hun gezin? Voor dit soort bijzondere gelegenheden bieden wij besloten voorstellingen: een hele filmzaal exclusief voor u en uw gasten.

Zaalhuur

U zoekt een mooie, stijlvolle en state-of-the-art bioscoopzaal voor uw evenement?
Dan hebben wij ruim 170 zalen in 18 steden voor u om uit te kiezen. Bij Pathé zit u dus letterlijk goed.

Film Vouchers

Met de Film Vouchers van Pathé Business geeft u uw medewerkers, klanten of relaties een unieke filmavond cadeau. Leuk om te geven, geweldig om te krijgen en omdat iedereen zijn eigen film kan kiezen, ook nog eens heel persoonlijk!

Over Pathé

Pathé is met 25 bioscopen in 18 steden de grootste bioscoopketen van Nederland. Behalve films vertoont Pathé ook documentaires, opera’s, toneelvoorstellingen, concertregistraties, etc.
U vindt onze state-of-the-art Pathé bioscopen in Frankrijk, Zwitserland, België en Nederland.